marți, 27 aprilie 2010

Fara inteles..

Poate asa sunt multe zile ce se scurg, fara inteles. Pana cand intelegi ce ai de facut si care-i calea ta.
Cum o fi fost pentru oamenii mari, care au fost si ei mici odata? Ei cum au inceput? Sau intrebare si mai intrebatoare: au trait ei momente de confuzie si ce i-a facut sa se dezmeticeasca? In fine, cuuuuum au ajuns oamenii mari MARI? That's the question!

3 comentarii:

Cristina spunea...

goood question! SI daca iti dai seama ca nu vrei sa ajuni om MARE? Daca te cam sperie idea ca intr-o zi ai sa ajungi sa critici tot ceea ce candva ai iubit? Ca nu o sa mai ai curajul sa te descalti intr-o zi de vara si sa aleergi nebun prin iarba, doar pentru ca "nu se cuvine"? Ca ai sa simti muzica care a fost o data pulsul tau doar ca un ecou si amintirea unor vremuri mai bune? SI a doua intrebare ar fi.... CAND au ajuns oamenii mari MARI? Cand incep visele sa isi piarda culoarea?

Marrrriaaaa spunea...

de fapt cea mai intrebatoare intrebare este: Cine isi dorestesa devina om mare?
in definitiv... oamenii mari nu inteleg niciodata nimic...

ra_luz spunea...

sa vedem.. in primul rand ca daca om mare inseamna sa uiti ca in tine traieste ascuns un copil, sa-l tragi de urechi pe acest copil si sa-l pui frumusel la colt, atunci nu-i doresc nimanui sa devina un om mare...dar daca un om mare e unul care alearga framantat de vise ca sa le prinda si sa selase rapit in zbor cu ele atunci ..imi place sa fiu un om asa de mare.. ce ziceti de asta?